Безплатна доставка за поръчки над 150лв.

Оръжейна фирма MIROKU

Фабриката на Miroku в Кочи е най-големият производител на спортни оръжия в света.

Венелин Калинов

Оръжейна фирма MIROKU

Фабриката на Miroku в Кочи е най-големият производител на спортни оръжия в света. Дейвид Грант тества своя MK6O, за да види дали Япония е страната, която ще поизведе високо качествено оръжие. Въпреки, че е била въведена в страната в средата на 90-те години от Паркър-Хейл, компанията за производство на огнестрелни оръжия Miroku съществува от 1893 г. Първите пушки, внесени от Паркър-Хейл,са изцяло копия на класическия производител Джон Моузес Браунинг.  Browning поема дистрибуцията на японските пушки през 1980 г. и фабриката Kochi се превръща в най-големия производител на спортни оръжия в света, като разчита на 95 на сто от продажбите на Browning. Освен собствената си обширна гама от пушки, Miroku произвежда новия Browning 425.

Качеството на Miroku Guns никога не подлежи на компромис: здравина, плавно действие, баланс на безопасност и безупречен финал. Miroku прави всичко възможно, за да ви помогне да увеличите уменията си на стрелба при всякакви условия. Когато изберете Miroku, вашето удоволствие от стрелбата няма да изчезне през следващите години.

Заводът за производство на Miroku в Кочи е един от най-добрите и актуални (ако не и най-добрия) в света. Работейки с почти 1000 обучени и квалифицирани техници, Miroku Group носи опит и способности с модерни технологии.

Miroku  показва пълната степен на техните способности, като е позволил строго ограничен брой от тези изящни ръчно изработени оръжия да бъдат предложени за продажба извън родния пазар. Предлагани със или без странични гравюри, тези пистолети умело илюстрират способността на майстора на Мироку да се състезава с най-добрите оръжейни производители в света.

В нашият магазин можете да откриете налични оръжия на фирмата Miroku!

Имате въпроси?
Не се колебайте да ни потърсите!