Безплатна доставка за поръчки над 150лв.

Консултации

Ние разбираме, че изборът на правилното оръжие и аксесоари може да бъде труден, особено за непрофесионалисти. Затова ние предлагаме консултации за нашите клиенти. Нашите консултанти са професионалисти в областта на оръжията и могат да Ви помогнат да изберете правилното оръжие за Вашата нужда.

Ако търсите оръжие за лов, самоотбрана или спорт, ние ще Ви предложим най-подходящите модели, съобразени с Вашите нужди и бюджет. Ние можем да Ви окажем всякакво съдействие за Вашето огнестрелно или хладно оръжие, препоръка за оптични прибори или избор на аксесоари.

Ако имате въпроси относно избора на оръжие, нашият екип от консултанти е на разположение, за да Ви помогне. Ние ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви предоставим необходимата информация, за да вземете правилното решение.

Още повече, ако имате нужда от помощ при избора на определен модел оптичен прибор или аксесоар, ние можем да Ви помогнем да изберете правилното решение, съобразено с Вашите нужди и бюджет.

Ние сме тук, за да Ви помогнем да направите най-добрият избор при покупката на оръжие и аксесоари. Свържете се с нас, за да започнем консултацията.

Имате въпроси?
Не се колебайте да ни потърсите!