Безплатна доставка за поръчки над 150лв.

Венелин Калинов

Image description

Оръжеен магазин - гр. Козлодуй е създаден през 2007г. и извършва основно търговска дейност. Екипът на магазина се състои от професионалисти, които са се доказали през годините и продължават да развиват своя потенциал в ежедневната си работа. В резултат на устойчивото развитие през последните години броят на клиентите и приятелите ни нарастна значително, а това е достатъчен стимул за нас да работим усилено, за да отговорим на високите очаквания.

Оръжеен магазин - гр. Козлодуй се занимава с внос, дистрибуция и търговия. В магазина се предлагат както нови, така и употребявани оръжия. Ние имаме изключителното предимство да предложим на своите клиенти голямо разнообразие на ловни оръжия, които са внос от Германия. Употребяваните ловни и бойни оръжия са в автентичен вид в отлично техническо състояние, без луфтове в главата и язви в цевите. Оръжията са изключително поддържани и са в перфектно визуално състояние, както е видно от снимките.

Оръжеен магазин гр.Козлодуй
Оръжеен магазин гр.Козлодуй

В Оръжеен магазин - гр. Козлодуй може да се възползвате от професионализма на нашите оръжейни специалисти, както и да намерите широка гама от артикули за лов.

За повече въпроси и по-подробна информация сте добре дошли да ни посетите на място или да се свържете с нас във Фейсбук страницата ни, както и на посочените телефони: 0898 55 99 79

Имате въпроси?
Не се колебайте да ни потърсите!